Uw spoed loodgieter in regio Rotterdam

Over ons

UW TOTAAL INSTALLATEUR

Spoedservice Rotterdam is de totaal installateur voor het westen van Nederland. Als totaal installateur bieden wij een breed pakket diensten welke wij door jarenlange ervaring, ambachtelijke en hedendaags vakmanschap en een gemotiveerde groep loodgieters, cv monteurs en dakdekkers op de juiste manier kunnen uitvoeren.

Het totaal pakket omvat alle voorkomende loodgieters, cv en dakdekkers werkzaamheden. Deze diensten worden met name in het zogenaamde burgerwerk uitgevoerd, veelal in renovatie en onderhoudsprojecten. Dit gebeurt op kleine en grote schaal. Uiteraard voeren wij de werkzaamheden ook uit in de nieuw – utiliteitsbouw. Voor meer informatie over de verschillende werkzaamheden kunt u kijken in het service menu.

BEKIJK OOK EENS

VCA GECERTIFICEERD

Wij zijn een erkend technisch installateur, daarnaast zijn wij VCA gecertificeerd. Twee zekerheden voor uw veiligheid. Wij hebben een zelfstandige organisatie waarmee wij snel, flexibel en efficiënt opereren in de regio Noord-Brabant.
Wij zijn de specialist op het gebied van totaalonderhoud voor uw vastgoed.

MISSIE EN VISIE

Bij ons draait alles om kwaliteit en continuïteit. Kwaliteit in ons werk en continuïteit voor onze onderneming. Bij ons bedrijf staat de zorg voor onze medewerkers en voor onze klanten centraal. Op korte- en op lange termijn. Daarom leven we in het nu en denken we aan de toekomst. Daarbij zijn betrouwbaarheid, loyaliteit en duurzaamheid onze kernwaarden.

Ons doel is niet de grootste te zijn. Wel de beste. Daarvoor stellen we hoge eisen aan onze medewerkers. Zij vallen op door hun ambitie en hun drang zich blijvend te ontwikkelen, zowel in technische aspecten, als in klantgerichtheid en dienstverlening. Daarbij is het realiseren van een installatie, vooral een kwestie van teamwork. Tussen u en onze professionals. Samenwerking leidt uiteindelijk altijd tot het beste resultaat!